Целюліт – наскільки це слово зловісно і скільки несе в собі відчаю, чоловікам не зрозуміти ніколи. Для жінки целюліт, – причина головного болю, комплексів, безсоння. Уникнути цієї проблеми дуже важко, і навіть відсутність надмірної ваги не може гарантувати того, що жінка ніколи не помітить прояви цієї напасті на своїх стегнах.

Взагалі, целюліт – це постійний супутник практично кожної жінки. Пов’язано це з естрогеном, гормоном, який виробляється в організмі прекрасної статі. Крім гормону, в розвитку целюліту винні:

  • неправильне харчування (любов до жирного, смаженого, копченого, здоби; газовані солодкі напої);
  • недосипання і стреси;
  • гормональний збій;
  • алкоголь;
  • малорухливий спосіб життя;
  • різкі коливання ваги;
  • куріння;
  • порушення в роботі внутрішніх органів.

Правильне харчування і спорт здатні істотно поліпшити стан шкіри, але повністю від целюліту не врятують. Справа в тому, що в місцях, де зазвичай утворюється целюліт кровообіг утруднено. Це можна помітити по температурі шкіри, зазвичай на стегнах, особливо якщо целюліт сильно виражений, шкіра холодна. Лімфа і кров в цих місцях застоюються, а в клітинах накопичуються шлаки.

Вирішити цю проблему здатний антицелюлітний масаж, але за умови, що виконаний він умілими руками в профессінльном салоні краси. Ні в якому разі не можна довірити цю процедуру непрофесіоналові, який здатний травмувати ніжну шкіру, залишити після себе синці і ще сильніше погіршити ситуацію.

Професіонали наших салонів краси проводять вакуумний апаратний і ручний антицелюлітний масаж, стимулює підшкірно-жирову клітковину. Внаслідок масажу кров приливає до тих областей, на які впливає масажист, температура шкіри поступово підвищується. Це активізує обмінні процеси, покращує струм лімфи і крові, які несуть із собою продукти розпаду та інші шлаки, і наповнюють клітку поживними речовинами.

Антицелюлітний масаж може бути апаратним і ручним.

Види ручного:

  • поверхневий;
  • локальний;
  • лікувальний.

На початкових стадіях целюліту використовується поверхневий масаж. Здебільшого він є растирающие і погладжують руху, які повинні допомогти активувати лімфатичні капіляри.

Коли використовується локальний вид масажу, до погладжують рухів додаються ще розминають. Мета такого масажу, поліпшити потік крові, а також і лімфи, вивести токсини.

Для лікувального масажу використовуються техніки перших двох видів. Крім цього, замість звичайного масажного масла фахівець може використовувати спеціальні антицелюлітні креми, витяжку з водоростей, натуральний мед.

Залежно від стадії целюліту масажист вибирає який з 3 варіантів масажів використовувати. Іноді, за один сеанс він може використовувати техніки з усіх трьох видів.

Апаратний масаж

Для цього виду антицелюлітного масажу використовуються спеціальні апарати, найчастіше з вакуумним або ультразвуковим впливом. Можливо і використання масажерів з численними насадками.

Який саме, апаратний або ручний масаж використовувати, повинна вирішити пацієнтка і її косметолог. Але більшість клієнтів сходиться на думці, що з дією людських рук не зрівняється жоден апарат.

Результат

Правильно виконаний антицелюлітний масаж здатний не тільки посилити кровообіг і налагодити відтік лімфи. Такий масаж зміцнить стінки судин, виведе шлаки і сприятиме виробленню організмом колагену, що істотно підвищить тонус шкіри. Зовнішній вигляд стегон і сідниць істотно покращиться, пропаде настільки ненависна жінкам в’ялість.

Жінка, яка вирішується на курс антицелюлітного масажу, повинна розуміти, що для отримання оптимального результату, курс повинен бути пройдений повністю. Сеанси пропускати не рекомендується, так як це може позначитися на кінцевому результаті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed