Молодість, свіжість і краса – то, що прагне зберегти кожна юна представниця прекрасної статі. З цією метою задіюються різноманітні засоби: маски, крему, спеціальні процедури і, звичайно, походи до косметолога. Насправді, все перераховане для багатьох дівчат є особливим ритуалом краси. Одним з популярних способів підтримки симпатичного зовнішнього вигляду є масаж – приємна процедура, яка гарантує повне розслаблення. А криомассаж особи – це відмінний спосіб підтримувати себе в тонусі і зберігати природну красу. Крім того, це універсальний засіб від невеликих зморшок, що з’явилися через особливості міміки. А також це косметичний метод омолодження шкіри, повернення їй здорового сяйва і краси. Систематичне проходження подібних процедур дозволить повернути шкірі еластичність, м’якість і красу. Крім того, кріомасаж допоможе розслабитися і подарує приємні емоції і відчуття в цілому.

Цікаво, що його назва прийшла з Греції і в перекладі означає «погладжування холодом». Процедура полягає в тому, що, застосовуючи спеціальний аплікатор, шкіру обробляють замороженим рідким азотом. Процес нанесення холодного речовини проходить максимально обережно, адже потрібно обійти всі чутливі зони (очі, шкіра під ними, губи і т. Д.). Його тривалість в середньому становить від 10 до 20 хв.

Криомассаж зони декольте і обличчя має на увазі сеанс крижаного, дуже холодного впливу на організм. Це здійснюється з метою омолоджування і оздоровлення. Кріотерапія добре зарекомендувала себе і отримала широку популярність в косметологічних кабінетах усього світу. За допомогою такої технології можна позбутися рубців, небажаних вугрів і бородавок. Свіжість і пружність шкіри гарантовані вже після кількох сеансів. Головне в цьому – систематичність.

Криомассаж в Києві – популярна процедура. Важливо знати, що здійснити її можна за допомогою різних речовин: гелій, вуглекислий газ, але самим застосовуваним залишається рідкий азот.

Для деяких випадків актуальною буде апаратна кріотерапія. Вона має ряд своїх переваг, серед яких: можливість застосування в будь-який час року, відсутність слідів на шкірі після процедури, а тривалий і стійкий ефект говорить сам за себе.

Чому криомассаж особи в Києві, та й в будь-якому іншому місті, так популярний на даному етапі? Все вкрай просто. Як і в усі віки, ми хочемо уникнути появи зморшок, сухості шкіри та інших неприємних процесів на обличчі. Процедура впливу по кріотехнології рятує від цього.

Важливо відзначити, що м’язи обличчя постійно знаходяться в русі. На жаль, це може привести до появи стійкого напруги, що веде до погіршення циркуляції крові. Разом з тим шкіра втрачає свою еластичність і м’якість. Саме масаж обличчя допомагає подбати про ніжну шкіру і м’язах.

Не варто забувати, що подібна процедура має пряме відношення до внутрішнього спокою, адже правильні рухи впливають на сенсорні точки на обличчі. Масаж знімає нервову напругу, заспокоює навіть в самі тривожні моменти. Приємні емоції і почуття, а також здоровий і сяючий вигляд – те, до чого прагне кожна леді. Якщо ж говорити конкретно, то подібні сеанси дозволяють:

  • Відновити жирову секрецію шкіри.
  • Звузити пори.
  • Усунути неглибокі зморшки.
  • Прибрати целюліт і зменшити набряки за рахунок нормалізації обміну речовин і поліпшення крово- і лімфообігу.
  • Прискорити загоєння запалень, різних мікротравм, знизити біль.
  • Зміцнити імунітет.
  • Лікувати прищі і демодекоз.

Потрібно сказати, що криомассаж не має на увазі механічного впливу, отже, його можна застосовувати навіть для самої чутливої ​​шкіри. Крім того, дану процедуру поєднують з різними видами масажу обличчя.

Щоб результат виявився максимальним, необхідно пройти 8-10 сеансів (через день), а потім буде потрібно повторити курс через 3 місяці.

Один важливий момент. Криомассаж особи протипоказаний при деяких захворюваннях. Серед них:

  • купероз (судинні зірочки);
  • герпес;
  • мігрені;
  • гірсутизм (вусики і пушок на обличчі);
  • алергія на холод;
  • гіпертонія;
  • епілепсія.

А ось серед позитивних чинників слід зазначити, що дана методика дуже ефективна. Всі, хто вже пройшов кріотерапію, переконалися в її дивну дію на шкіру. Така процедура допоможе зробити обличчя красивим і здоровим. При цьому вона не заподіє ніякої шкоди, а лише додасть сил і натхнення. Ось чому все більшу кількість людей схиляються до її проведення, адже вона не викликає хворобливих відчуттів, приємно холодить шкіру і не вимагає багато часу. Подібний сеанс здатний доставити максимум задоволення і користі, так що обов’язково варто спробувати.

Залишайтеся завжди на висоті!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed