Здорова свіжа шкіра мрія кожної жінки! Розроблено безліч оздоровлюючих процедур, наприклад, послуга кріомасажу обличчя рідким азотом. Однак підходить вона не кожному, і підбирати курс лікування повинен тільки фахівець.

Як це працює? Оздоровлюючий результат маніпуляції відбувається завдяки впливу на шкірні покриви холоду в поєднанні з щадним масажем. Під час кріомасажу судини спочатку скорочуються, потім розширюються, і знову звужуються, стають ширшими. Це сприяє стимуляції припливу крові до обличчя, що, природно, прискорює метаболізм в епітелії і створює відкритий шлях до них корисних елементів і вітамінізованих речовин. Дія на обличчя холодом може виконуватися різними методиками, на основі яких можна виділити:

  1. Кріомасаж крижаними кубиками – простий варіант масування, який можна провести вдома.
  2. Кріомасаж рідким азотом – послуга, яку може виконати тільки лікар-косметолог в косметологічному салоні.

Про те, яку користь несе протирання обличчя крижаними кубиками, знають багато жінок, цей підвид «холодного» масажу активно застосовується вдома. А ось про кріомассаж, як про салонну косметологічну послугу, що передбачає застосування рідкого азоту, варто поговорити докладніше.

Переваги кріомасажу

Популярність «холодного» масажу все більш актуальна: сьогодні багато медустанови і косметичні салони включають даний вид масажу в перелік послуг, що надаються, і це цілком зрозуміло. Як методика косметичного дії, “холодний” масаж має ряд переваг, якщо порівняти з іншими методиками омолодження і оздоровлення. До переваг можна віднести:

  1. Безпека.
  2. Можливість поєднання лікування шкіри з іншими СПА-процедурами.
  3. Наступ ефекту можна сказати миттєво.

Унікальність полягає тому, що один сеанс масажу рідким азотом замінює цілий курс заходів по догляду, що складається з очищення, зволоження і живлення шкірних покривів. Також не можна не сказати про таку перевагу як доступна ціна, відсутність болю і оперативність процедури – сеанс триває приблизно 10 хвилин. Якщо вам буде потрібно криомассаж в Воскресенці, то лікар-косметолог готовий виконати процедуру, використовуючи сертифіковані засоби і сучасне медобладнання.

“Холодний” масаж обличчя

Київ – столиця, де доводиться вибирати, заощадити час або фінанси. Наша компанія завдяки зручному розташуванню салонів краси дає можливість заощадити і дорогоцінні хвилини, і грошові кошти. Масаж особи рідким азотом, за відгуками викликає у клієнтів виключно позитивні емоції.

Особа після “холодного” масажу буде вам вдячно. Якщо ви бажаєте освіжитися, оздоровити шкіру, то звертайтеся до професіоналів. Майстри регулярно підвищують кваліфікацію і допоможуть визначитися з типом процедури і її доцільністю особисто для вас. Записатися на процедуру ви можете на сайті або по телефону. Проконсультуватися по виниклих питань можна з експертом в області косметології.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed