Старовинна традиція модернізації свого тіла актуальна в усі часи. Проколи вух для представників сильної статі абсолютно нічим не відрізняється від жіночого пірсингу, і ми нерідко можемо зустріти чоловіка з вушними прикрасами. Процес проколу мочок завжди пропонується в переліку послуг будь-якого салону краси і Ма Шері Люкс на Воскресенці. Коли робити пірсинг? Дане питання залишається актуальним, особливо задаються їм мами маленьких дівчаток. З цього приводу не існує єдиної думки лікарів:

  • одні медичні працівники кажуть, що прокол вух дівчаткам можна робити не раніше досягнення ними 3-річного віку;
  • а інші сходяться на думці, що краще почекати до 10-12 років.

Дитячі лікарі-психологи радять робити пірсинг вух дітям до 2-х років, так як вважається, що до цього періоду немає запам’ятовування болю, і дитина не буде боятися пістолета Studex. У салоні Ма Шері Люкс на Воскресенці фахівці застосовують пістолет для пірсингу Studex, так як медобладнання є сертифікованим і добре показало себе в роботі.

Сережки для пістолету Studex

Якщо раніше вушної пірсинг виконували за допомогою голки, то сьогодні унікальним інструментом для проколів є спеціальний пістолет Studex з насадкою, що відповідає розміру сережки. Пістолет «зводять», замість кулі «заряджають» сережку, а далі, як міні-степлером проводять фіксацію прикраси, болю немає. Сучасна індустрія краси пропонує великий вибір сережок. застосовують:

  • Кільця.
  • Тунелі.
  • Плаги.
  • Фейки Плаг і розтяжок.
  • Гвоздики і сережки-кільця.
  • Циркуляри.
  • Підвіски і Кафи.

Після проколів хряща вух як прикраси використовують Мікроштанга, лабрета, мікробанани з різними підвісками і кришталевими вставками. Якщо ви хочете прикрасити мочки собі, або дитині, то адміністратор салону запише вас по телефону.

Процедура пістолетом Studex в салоні

Після проведення пірсингу досвідчений майстер дасть рекомендації, як проводити догляд за вухами. У процесі медичного проколювання в відкриту рану вуха вставляється акуратна сережка-гвоздик або сережка-голка. Сережки треба використовувати срібні або золоті. Підійдуть вироби з медсплава, які добре загоюють ранку і захищають від запалення. Заборонено використовувати звичайні металеві вироби, так як є ризик розвитку гнійного абсцесу. Поки рана не загоїться, а це приблизно 30 днів гвоздики знімати не можна. Спеціаліст дасть рекомендації, яким засобом краще проводити обробку. Зазвичай використовується спирт або будь-який антисептик. За опитуваннями можна проконсультуватися по телефону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed