Виглядати сексуально і привабливо, живучи сім’єю, роботою і роблячи масу інших важливих справ? Мати голлівудський загар в Києві взимку, не виїжджаючи з міста ні на день? Нічого неможливого в цьому немає. Причому, ні великої кількості часу, ні величезних грошей для цього не потрібно. Досить 2-3 рази на місяць відвідувати салон краси. А ось з пріоритетними послугами та бюджетом пропонуємо розібратися докладніше.

Засмагнути на пляжах Дніпра по-справжньому вдається далеко на кожному. Та й від каліфорнійського така засмага буде відрізнятися сильно. А якщо мова йде про холодну пори року? Тут взагалі без варіантів. Хоча, постійте. Існує адже солярій. Він може бути вертикальним або горизонтальним. У кожного з варіантів є свої особливості, переваги і недоліки, куди ж без них.

  • Почнемо з горизонтального варіанту. Якщо говорити про переваги, то тут потрібно відзначити невисоку вартість. Певною мірою, перевагою є те обставина, що під час сеансу можна повністю розслабитися, лежачи на «кушетці». Також плюс – тіло в горизонтальному солярії загоряє на 100%, включаючи ступні.
  • Тепер про недоліки. Їх не багато. Перше – ймовірність утворення білих плям в місцях утворення складок при лежанні. Друге – більш слабкі лампи, від чого верхня частина тіла загоряє не так сильно. Хоча в сучасних моделях цієї проблеми вже немає.
  • Вертикальний солярій теж не позбавлений достоїнств. Найважливіша перевага – гігієнічність. Перебуваючи в капсулі, людина не стосується поверхонь. До того ж, верхня частина тулуба в такому солярії загоряє краще. Ще одна істотна перевага – більш потужні лампи і, як наслідок, менший час перебування в капсулі в порівнянні з горизонтальним варіантів (в середньому, 5 хвилин проти 15).
  • І про дьоготь в бочці меду. Недолік вертикального солярію – відчуття дискомфорту, так як простояти протягом 10-15 хвилин на одному місці можуть не всі. Втім, ніхто ж не заважає танцювати, наприклад.

Однак, є більш сучасний і абсолютно немають протипоказань загар. Зазвичай його називають Очеретяний або Голлівудський загар в Києві. Проводиться ця процедура спеціальною фарбою (вичавки з тростини, а, значить натуральної) за допомогою спеціального обладнання. У салоні на Оболоні або салоні на Воскресенці голлівудський тростинний засмага роблять на професійному обладнанні спеціальними натуральними барвниками фірми AVIVA LAB.

Фарбування волосся

У Києві практично кожен салон краси або перукарня пропонує таку послуг. І це природно, адже волосся фарбує переважна кількість жінок! Процедура це досить проста, але в домашніх умовах домогтися гарного результату непросто. Для цього потрібні професійні фарби, досвід і, звичайно ж, уміння. Адже тільки професіонал зможе підібрати підходящий саме Вам відтінок, змішавши при цьому кілька тонів фарби по грамах.

Манікюр

Вінілюкс, парафінотерапія, Біогель, Шилак і так далі, і так далі. Технологій залицяння за нігтями і шкірою рук і ступень існує величезна кількість, але серед них є найпопулярніші. Не дарма ми почали саме з Шілак і биогеля – манікюру, який абсолютно нешкідливий для здоров’я і захищає нігті від багатьох шкідливих факторів. Суть технології полягає в нанесенні спеціального покриття. Робиться це пензликом швидко, акуратно і надовго. Метод відрізняється різноманітністю фарб і широкими можливостями в плані дизайну. Технологія досить поширена, тому зробити такий манікюр на Воскресенці, Оболоні або Дарниці не складає труднощів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed