Мати гарну, струнку фігуру, піклується про свою зовнішність, вести здоровий спосіб життя. Для сучасної жінки це так само природно, як робити макіяж або зачісувати волосся вранці. Однак щоб виглядати привабливо, потрібно витрачати масу часу. І чим старше ми стаємо, тим більше часу, та й грошей, потрібно. Щоб заощадити, як мінімум, кілька днів на місяць, варто спробувати вакуумно-роликовий масаж.

Що це таке?

Відмінність вакуумно-роликового масажу від звичайної масажною техніки одне – це апаратний метод. Значить, він проводиться не тільки за допомогою рук, але також за допомогою певного обладнання. У нашому випадку – це вакуумний масажер, оснащений рухомими роликами. Вони обертаються в різних напрямках з інтенсивністю, яка вибирається масажистом. Важливим є те, що метод не викликає дискомфорту, більш того – відчуття приємні, розслаблюючі.

Який ефект від масажу?

Найголовніший результат – зменшення жирових відкладень в самих проблемних місцях – на бердах, животі, ногах. Щоб помітити ефект, достатньо сходити на 2-3 сеансу. Зменшення жирового обсягу досягається за рахунок комплексного ефекту:

  • Дренаж тканин і поліпшення кровообігу. В результаті вакуумно-роликового масажу схуднення проходить природно і без дискомфорту. Важливо, що відкоригувати фігуру можна саме на проблемних ділянках.
  • Стимулювання сполучних тканин – ще один важливий ефект. Це дозволяє домогтися швидкого відновлення метаболічних процесів в шкірі. Як результат – пружність, здоровий колір. Тобто, разом зі зменшенням жирових відкладень досягається антицелюлітний ефект.

Вакуумно-роликовий масаж нерідко використовують з метою розслаблення. Завдяки таким процедурам нормалізується кров’яний тиск, благотворний вплив виявляється на нервову систему. Тканини і м’язи після сеансу перебувають в тонусі, сповільнюються процеси старіння шкіри. Тому методику варто сприймати також, як оздоровчу, профілактичну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed