Засмагле тіло виглядає розкішно і ефектно! Надати шкірі приємний бронзовий відтінок, можна пройшовши кілька сеансів в солярії на Воскресенці (Київ). Між засмагою в салоні і натуральним немає особливої ​​різниці – пігментація, відбувається абсолютно також. Тому не важливо, чи приймаєте ви сонячні ванни на морському узбережжі або в салоні краси: так чи інакше підсумок буде натуральним. Засмага, отриманий вами на Воскресенці, залишається не зворушеним той же часовий період, скільки і пляжний, отриманий за допомогою прийому сонячних ванн на відкритому повітрі. Індивідуальна програма в солярії ґрунтується на особистому підході до типу шкірних покривів (при цьому завжди розглядається, що на тіло не нанесені захисні засоби). Невірно обрані спеціальні мазі або креми можуть вплинути на результат, і замість сексуального, засмаглого тіла ви станете власником:

  • «Облізлий» областей.
  • Пігментних плям.
  • Лущення шкіри.
  • Почервоніння, або і небезпечної алергії.

Всі перераховані вище симптоми не розвинуться, якщо ви будете застосовувати захисні засіб, спеціально створені для УФ-процедури в салоні краси на Воскресенці. Представниці слабкої статі, чия шкіра суха, вважають за краще використовувати професійний зволожуючий склад до і після сеансу. Після процедури в солярії можна приймати ванну, проблем не буде, результат залишиться незмінним. Тривалість однієї процедури загоряння в Воскресенці може бути від декількох до 30 хвилин.

Поради по засмазі в солярії

Солярій на Воскресенці пропонує послугу засмаги багато років, у нас працюють виключно професіонали. Фахівці радять засмагати штучним шляхом не більше 2-х разів на рік по 10-20 процедур. Традиційно курс становить 8-10 процедур, що слідують один за одним з певним проміжком в 24 години. Ці цифри приблизні і залежать від типу обладнання, стану шкірних покривів клієнта та інших факторів. Перед процедурою шкіру слід очистити, так як косметичні засоби і парфумерія можуть включати до складу елементи, які провокують складності при УФ-загорянні в салоні в Воскресенці. Наші майстри застосовують спеціальну захисну косметику для загоряння в солярії і окуляри. Відстань між УФ-лампами і тілом утримується в 300 мм. Ці правила суворо дотримуються, і жінка отримує рівний, шоколадну засмагу! Проконсультуватися по виниклих питань та записатися на прийом можна за телефоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed