Масажні процедури показані практично всім. Крім розслабляючого ефекту вони дозволяють вести ефективну профілактику багатьох захворювань і навіть лікувати недуги. Ні для кого не секрет, що технік масажу існує величезна безліч. Тому ми пропонуємо поговорити про найефективніших і затребуваних. Причому, кожен з видів представляє окрему категорію.

Вакуум

Почнемо, мабуть, з вакуумного масажу – в Києві таку процедуру пропонує чи не кожен другий салон краси. Це апаратний метод, процедура проводиться за допомогою спеціального пневматичного приладу. Принцип його роботи полягає в чергуванні високого і низького тиску повітря. Прилад працює в двох циклах. Перший – відсмоктування повітря, другий – нагнітання. За рахунок цього проводиться пасивна та активна тренування м’язів.

Настільки популярний в Києві вакуумний масаж має благотворний дію. Він посилює кровообіг, прискорює лімфотеченіе, обмін речовин і живлення тканин. За рахунок цього виявляється позитивний вплив на нервово-м’язову систему, ефективно розсмоктуються спайки, рубці, наводиться в норму функції хворих органів.

Серед переваг вакуумного масажу традиційно відзначають стимуляцію роботи кровоносної системи, внутрішніх органів, підвищення еластичності судин і пружності шкіри. По суті, вакуум позитивно впливає практично на всі системи і органи, має антистресову вплив.

Холод

Продовжимо? Поговоримо про кріомассажа – в Києві ця технологія використовується досить широко. Вона передбачає застосування рідкого азоту в якості охолоджуючого речовини. Він ефективний при боротьбі з різноманітними недосконалостями шкіри. Обробка тіла рідким азотом в поєднанні з особливою масажною технікою дозволяє поліпшити кровообіг, вивести токсини з організму, знищити шкідливі бактерії. Як підсумок – рівна, пружна, красива шкіра. Причому, без болю, великих зусиль і тривалої реабілітації. До речі, досить популярний в Києві криомассаж голови вельми ефективний при лікуванні певних форм облисіння і хвороб шкіри.

Масажні процедури з використанням азоту актуальні в разі необхідності отримання швидкого омолоджуючого ефекту. При такій ситуації процедура часто призначається в комплексі з мезотерапією, спеціальними масками і косметичними обгортання. Болезаспокійливий, а також протизапальну дію методу сприяє оперативному відновленню після пластичних операцій, лікування лазером, інших травмуючих процедур.

Руки

І на закінчення – антицелюлітний масаж. Потрібно сказати, що довіряти першому ліпшому масажиста своє тіло не варто. Справа в тому, що такий вид масажу – спеціальний. А це значить, що правильно його зробити може далеко не кожен.

Щоб пояснити суть техніки, слід для початку визначитися з поняттям самого целюліту. Це захворювання, викликане порушенням мікроциркуляції крові, а також лімфатичного відтоку, який відбувається в підшкірно-жировому шарі. Іншими словами, целюлітом називають застій рідини, що спостерігається в жирових клітинах.

Метод антицелюлітного масажу досить складний. У цю техніку включені практично всі прийоми, властиві іншим масажним «технологіям». Це і погладжування, і ретельні розтирання, і натискання з різними зусиллями. Також в процесі масажу проводиться поплескування. Роблячи його регулярно, можна зробити шкіру більш пружною, налагодити обміну речовин, навіть позбутися від стресу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed