Ледь помітні червоні цятки на обличчі або ногах, поява яких супроводжується свербінням і подразненням шкіри, можуть бути провісниками неприємного і вельми небезпечного захворювання – варикозу. Він з’являється в результаті водно-сольового дисбалансу шкіри. В результаті цього сполучна тканина втрачає свою еластичність.

Видалення судинної сітки – завдання № 1 для тих, хто бажає виглядати привабливо в будь-якому віці. Якщо цю проблему не вирішити вчасно, наслідки можуть сильно засмутити. Потім потрібно більш дороге і складне лікування варикозу, проходження численних і не дуже приємних процедур. Тому ситуацію краще контролювати, а при появі перших симптомів звернутися до лікаря-косметолога.

До речі, вік – не єдина причина появи описаної вище проблеми. Навіть досить молоді люди нерідко мають проблеми зі шкірою і судинами. Вони можуть бути викликані генетичною схильністю і навіть стресами. Однак важливо пам’ятати, що видалення судин можливо, і для цього існує величезна кількість способів. Пропонуємо ознайомитися з деякими з них.

Видалення судинної сітки апаратні методами

Для вирішення проблем зі шкірою і судинами застосовується широкий спектр технологій, серед яких:

  • ЕЛОС-методики;
  • фракційний фототермоліз;
  • біорепарація;
  • биоревитализация;
  • електрокоагуляція;
  • мезотерапія.

Видалення судинної сітки, як правило, проходить в кілька етапів. Процедури проводяться комплексно, вони орієнтовані на виправлення харчової поведінки, а також зміцнення стінок судин. Після закінчення лікування варикозу косметолог дає рекомендації по профілактиці захворювання.

Пам’ятайте! Уникнути рецидивів можна, якщо постійно дбати про своє здоров’я, стежити за харчуванням, навантажувати організм фізично. Тому після видалення судинних зірочок подбайте про те, щоб всі необхідні поживні речовини були в раціоні, а спосіб життя відповідав здоровим принципам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed