Доброякісні утворення – серйозна проблема для багатьох, особливо, якщо вони з’являються на видимих ​​частинах тіла. Бородавки – не виняток. Вони псують зовнішність, позбавляють нас впевненості в собі, змушують задуматися про операцію. Не поспішайте дзвонити хірургу! Сучасна косметологія відкриває найширші можливості для усунення цієї маленької неприємності. Ось лише деякі з найбільш популярних серед пацієнтів салонів краси Києва технологій:

Електрокоагуляція

Суть методу полягає у видаленні невуса за допомогою високочастотних імпульсів. Для імпульсної генерації використовується електричний струм. Не варто хвилюватися! Ніхто «підсмажувати» вас на електричному стільці не збирається. Струм, який застосовується при проведенні процедур, подається з малим напругою, воно абсолютно безпечно для здоров’я.

Електрокоагуляція – це, мабуть, сама краща технологія видалення бородавок. Вона універсальна, так як успішно використовується для роботи з будь-якими ділянками тіла. Метод не викликає неприємних відчуттів – в процесі пацієнти відчувають легкий дискомфорт, але не більше того. Будь-яка реабілітація після процедур не потрібно – ви можете відразу ж після салону краси бігти по своїх справах.

Щоб внести ще більшу ясність, опишемо процес електрокоагуляції – в Києві її, до речі, роблять далеко не у всіх салонах краси. Це пояснюється дорожнечею устаткування і необхідністю шукати кваліфікований персонал. Але про це наступного разу. Отже, потужний струм уражає бородавку і навколишнє її зону термічно. Після цього можна спостерігати появу сухий скоринки, яка через деякий час відпадає.

Ще електрокоагуляція в Києві нерідко проводиться салонами краси для видалення інших утворень. Це папіломи, вікові кератоми, судинні зірочки і капіляри. За допомогою методу лікують ускладнені вугри, атероми та ін.

Лазерне видалення родимок

Не менш популярний спосіб, ніж електрокоагуляція. Його суть полягає в випаровуванні і коагуляції доброякісних новоутворень з високою точністю, аж до одного мікрона. В процесі лазерної процедури відбувається коагуляція тканин і судин. Це дозволяє видаляти родимки без кровотечі. Важлива особливість лазерного методу – швидка регенерація шкіри. Після операції на шкірі не залишається ні шрамів, ні тим більше рубців.

Видалення новоутворень лазером відбувається наступним чином: ділянку з доброякісним утворенням обробляєть протягом 1-2 хвилин.

Відзначимо, що при лазерному видаленні родимок контакт інструменту з шкірою пацієнта виключається. Відповідно, зараження мікротріщини і, як наслідок, передача різних інфекцій стає неможливою. Так, повністю відсутня небезпека заразитися ВІЛ-інфекцією, підхопити гепатит та інші недуги.

Потрібно сказати, що лазерна технологія так же, як і електрокоагуляція, універсальна. З її допомогою видалити новоутворення можна на найрізноманітніших ділянках тіла, починаючи з куточків очей закінчуючи губами. Серед очевидних переваг технології традиційно виділяється 100% результат, відсутність шрамів і кровотечі, швидке загоєння.

На закінчення нагадаємо, що видалення новоутворень бажано проводити тільки після консультації з фахівцем!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed