Фарбування волосся з Olaplex – це інновація в світі краси, запропонована двома вченими-хіміками з Санта-Барбари. “Олаплекс” – це не звичайне хімічне засіб, що додає колір або обсяг, а лікувальний препарат, що поліпшує стан і структуру волосся і все це завдяки тому, що до питання лікування підійшли ні з косметологічної, а з хімічної точки зору. Розробники лауреати Нобелівської премії відзначили, що волосся – це природний матеріал, що повторюються елементи амінокислот. У процесі розчісування ланки втрачають свою цілісність, що приводить до ламкості. Використовуючи засіб, волосся будуть укріпленими, мати здоровий вигляд. Особливість препарату – це відновлення дисульфідних зв’язків.

Olaplex: склад препарату

З чого складається засіб? Це питання регулярно задають жінки фахівця салону краси перед використанням і це цілком виправдане дію, адже з таким продуктом ще не доводилося зустрічатися. Якщо під питанням мається на увазі шкідливий препарат чи ні, то важливо відзначити, що шкоди волоссю засіб не завдасть, а навпаки, адже в своєму складі воно має тільки одна речовина – це молекула Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate.

Принцип дії простий: молекула знаходить розпалися зв’язку і з’єднує їх. Особливість кошти – це відсутність формальдегідів, сульфату, силікону, масел, фталатів, які згубно впливають на волосся.

Як застосовується “Олаплекс”

Застосування залежить від типу захисту. Виділяють препарат №1, препарат № 2 і препарат № 3.

№ 1 – це концентрат захисту. Його можна використовувати разом з готовими фарбувальними засобами, які потім наносяться на локони. Особливість – це нейтральну дію на склад фарби, завдяки чому барвник засіб не втрачає свої властивості.

№ 2 – це фіксатор, який використовується як окремий препарат. Після фарбування волосся в момент, коли змивається фарба і до моменту нанесення шампуню наноситься фіксатор.

№ 3 – призначений для догляду за волоссям в домашніх умовах. Має кремоподібну структуру, наноситься в момент укладання феном, плойкою.

Особливість препарату – це позитивний вплив на структуру волосся, захист, адже після різних маніпуляцій в салоні локони будуть мати здоровий вигляд, а самі маніпуляції не будуть так згубно впливати на них.

Завдяки “Олаплакс” можна поліпшити кровообіг шкірного покриву голови, провести зміцнення коренів, надати волоссю еластичність, пом’якшити їх, зробити шовковистим і слухняними, відновити їх структуру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed