«Ma cherie» – це мережа салонів краси в Києві, де працюють висококваліфіковані фахівці, команди, що складаються з майстрів своєї справи. Тут вам готові надати найрізноманітніші послуги, а клієнтами можуть бути не тільки жінки, а й чоловіки і навіть діти.

«Ma cherie»: пропоновані послуги

Незалежно від того, за якою адресою ви звернетеся в салон «Ma cherie», в кожному з них вам доступні такі послуги:

  1. Стріка: чоловіча, жіноча, дитяча.
  2. Послуги косметолога.
  3. Макіяж.
  4. Біозавивка, випрямлення.
  5. Покраска волосся.
  6. Нігтьовий сервіс.
  7. Ламінування, фарбування та нарощювання вій.
  8. Фарбування брів.
  9. Трідінг.
  10. Солярій.
  11. Прокол вух.

Жіноча стрижка – це реалізація бажаного образу, адже ви довіритесь майстрам своєї справи. Довжина волосся, структура, колір значення не мають. Ви можете вибрати з каталогу, як нові варіанти стрижок, так і замовити майстру щось з стилю ретро. Професійні майстри запропонують вам багато цікавих ідей, з урахуванням ваших побажань і стилю. Також жінки можуть розраховувати на укладання. Потрапивши в один із салонів краси «Ma cherie», ви вийдіть звідти іншою людиною – стильним, в новому, максимально відповідному образі.

Надаються послуги з біозавивку і випрямляння волосся, для цього використовуються ефективні засоби. Також ви можете замовити фарбування волосся, яке проводиться сучасними фарбувальними засобами, такими, що завдають мінімальної шкоди волоссю.

Чоловіча стрижка виконується за новими технологіями, з застосуванням ефективних засобів. Роботу виконають професійні майстри.

Хочете прийти в салон всією сім’єю? Приходьте, вашій дитині обов’язково сподобається стильна дитяча стрижка (для дітей до 10 років). Майстри не тільки запропонують сучасні варіанти, але і використовують безпечну для дітей техніку і нешкідливі засоби. Фахівці знайдуть підхід навіть до найменших відвідувачів, а батьки можуть повністю довіритися професіоналізму перукарів.

Послуги косметолога включає такий спектр, як: процедури, спрямовані на догляд за тілом, особою, а саме проводиться чистка, наносяться відповідні косметичні засоби, ретельно підібрані під тип шкіри. Сюди ж відносять і пілінг – глибоке чищення шкіри із застосуванням спеціальних кремів.

Макіяж – це спосіб підкреслити риси обличчя, зробити їх виразними, виділити контур, додати і підкреслити родзинку. Довірити макіяж рекомендується досвідченим майстрам, візажистів, які в процесі роботи використовують перевірені засоби, зможуть правильно поєднувати кольорову гаму, створивши неповторний образ.

Нігтьовий сервіс включає догляд за руками і ногами, глеевого покриття, різноманітні візерунки та найголовніше – безпечний манікюр.

Ламінування, фарбування та нарощення вій – це затребувані процедури, які відбуваються поетапно, в процесі яких використовуються тільки якісні засоби.

Трідінг або позбавлення від волосяного покриву складається з комплексу послуг: трідінг шиї, брів, скул, верхньої губи.

У салоні також є солярій, використовується сучасна апаратура, процес проходить під контролем фахівця.

Прокол вух – це безпечна, безболісна процедура, вироблена за допомогою спеціального пістолета.

Салон краси на Оболоні надає якісні послуги за низькою ціною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed