Жінки завжди прагнути бути красивою, і в наш час для цього розроблено безліч процедур по догляду за обличчям і тілом. Послуга педикюру на Воскресенці надається нашим салоном не перший рік. За цей час ми зібрали базу вдячних клієнтів, яким подобається:

  • відповідальний підхід майстрів до робочого процесу;
  • використання виключно сертифікованих матеріалів і обладнання;
  • застосування унікальних технологій і дизайнів при оформленні нігтів.

Сучасний апаратний педикюр – це ідеальний результат, акуратні ніжки, захист від руйнування лінії нігтьового різу, професійна обробка кутикули. Записатися на процедуру ви можете за телефоном на Воскресенці. Адміністратор салону Ма Шері Люкс запише вас на зручний час, проконсультує по питаннях, що цікавлять.

Тонкощі апаратної обробки

Апаратний педикюр на Воскресенці повинен проводитися за технологією. Якісний результат може гарантувати тільки досвідчений майстер з манікюру, педикюру, дизайну нігтів. Апаратний педикюр здійснюється без попереднього замочування стоп – це важливо при обслуговуванні клієнтів:

  • мають грибок;
  • які страждають на цукровий діабет;
  • з проблемами із судинною системою.

У таких ситуаціях присутні обмеження на застосування води. В апаратній процедурі в салоні на Воскресенці для розм’якшення омозолення використовуються спецпрепаратом, які мають кератолитические якості. Майстер першочергово використовує размягчающее засіб, а потім апаратними насадками проводить обробку грубої шкіри, натоптишів, тих місць між пальцями, що при класичній методиці неможливо.

Спеціаліст висвердлює мозолі, не зачіпаючи шкірні покриви навколо мозольного кореня. Високі обороти педікюрного апаратного обладнання, а також насадки з різним діаметром і жорсткістю поверхні дають можливість майстру, беручи до уваги фізіологію будови епітелію кожного клієнта (для огрубілих шкірних покривів використовуються крупноабразівние насадки, для фінішного шліфування – мелкоабразівной), повноцінно обробити шкіру стоп, пальців ніг . Важливо розуміти, що проводити процедуру повинен тільки професіонал.

Після прийнятої апаратної заходи епідерміс наростає повільно і рівномірно, поверхню стоп стає гладкою та еластичною, як у дитини. Ще одна проблема, легко дозволена профі нашого салону – врослі нігті і тріщини на стопах. Пропонуємо проконсультуватися з фахівцем по телефону на Воскресенці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed