Красива, здорова, підтягнута і молода шкіра обличчя – це основна мета, яку намагаються досягти жінки з часом. Процес старіння починається з тридцятирічного віку, адже саме тоді на обличчі стають помітні перші зморшки. З віком ця проблема посилюється і якщо вчасно не задіяти спеціальні процедури і косметичні засоби, то боротися щороку з проблемами буде складніше. Інноваційна процедура, що викликає довіру у багатьох жінок – радіоліфтінг. Це омолодження шкіри за допомогою спеціального пристрою.

Радіоліфтінг: особливості процедури

Радіоліфтінг в Києві на увазі під собою нагрів тканин, досягти який можна за допомогою спеціального приладу. Під його впливом створюється електромагнітна хвиля, що створює вакуум, завдяки якому руйнується старий колаген, а на його місці формується новий.

Спеціальну підготовку до процедури проходити не потрібно, ефект зберігається протягом 4 років. Мінімальний курс складається з 4 днів, в залежності від потреб і стану шкіри, а в середньому займає 6 днів. Між кожним сеансом повинен бути наділений проміжок, іноді він може становити і 10 днів. Ефект помітний вже після першого сеансу, поліпшується стан шкіри, скорочуються пори, розгладжуються неглибокі зморшки. В результаті шкіра стає еластичною, здорової, підтягнутою.

Показання

Завдяки радіоліфтінга вдається досягти позитивного результату, в шкірному покриві збільшується кількість нового колагену, старий – руйнується. Радіоліфтінг в салоні краси рекомендований в таких випадках:

  1. Якщо у вас з віком утворився друге підборіддя.
  2. Помітно нависання верхньої повіки.
  3. Велика кількість видимих ​​і глибоких зморшок.
  4. Утворення складок.
  5. Нечіткий контур обличчя, поплив овал.
  6. Шкіра має в’ялий вигляд.
  7. Брови опустилися.

Існує ще безліч причин, за якими варто пройти радіоліфтінг, адже після нього ви отримуєте явний і видимий ефект.

Протипоказання

Не кожен може насолодитися результатом після цієї процедури, адже є особи, яким вона протипоказана:

  1. Вагітним жінкам.
  2. Людям, які мають різні захворювання шкіри.
  3. Особам, з порушеннями цілісності покриву.
  4. Пацієнтам, які мають онкологічні захворювання незалежно від ступеня.

Також забороняється радіоліфтінг під час годування грудьми і при підвищеній температурі тіла.

Важливо! Процедура не проводиться на тому місці, де нанесені татуювання і якщо на даній ділянці нещодавно проводились оперативні втручання (після операції повинно пройти більше трьох місяців).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed