Мікродермабразія – це ексклюзивна сучасна технологія, яка покращує стан шкіри і допомагає впоратися з її різними вадами. Процедура полягає в контрольованій генерації тиску на шкіру. Мікрокристали, що вивільняються з високою швидкістю, потрапляють на поверхню шкіри, видаляючи з неї мертві клітини. Видаляється матеріал потім всмоктується в окремий контейнер.

Мікродермабразія – ексфоліація епідермісу

Мікропілінг застосовують в якості одного з багатьох методів механічного відлущування епідермісу. Якщо порівнювати мікродермабразію з іншими видами терапії, тобто з хімічним пілінгом, дермабразія або впливом лазером, то вона являє собою косметичну процедуру з найнижчим ризиком ускладнень. На відміну від інших методів лікування, ризик знебарвлення і рубцювання є незначним. Крім того, ефекти в даному випадку видно відразу.

Але існує і ряд протипоказань:

  • лопнули кровоносні судини;
  • схильність до Келоїди;
  • рожеві вугри;
  • герпес;
  • інфекції та рани на поверхні шкіри.

Мікродермабразія в Києві полягає в поступовому відшаруванні верхніх шарів епідермісу, що сприяє посиленому виробництва нових повноцінних клітин. Потім вони мігрують вгору, замінюючи пошкоджені. Процес відлущування є поступовим, тому ризик занадто глибокого або нерівномірного відшарування і утворення рубців мінімальний. Великою перевагою даної терапії є той факт, що цей метод безболісний і простий у виконанні, завдяки чому людина, яка пройшла таку процедуру, може відразу повернутися до повсякденного життя.

Типи процедур

Існує три види терапії: алмазна, корундова і киснева. Алмазна рекомендується людям з чутливою і схильною до алергій шкірою. Сеанс триває близько години і абсолютно безболісний. Шкіра стає гладкою.

У корундовою процедурі використовують мікронізовані кристали алюмінію. Перевага цього способу – стимулювання більш глибоких шарів шкіри для виробництва еластину і колагену, що відповідають за її пружність і гладкість. Сеанс теж займає близько 60 хвилин, але шкіра може залишатися почервонілий кілька годин після нього.

Киснева мікродермабразія поєднує лікування киснем з фізіологічним розчином. На додаток до злущування епідермісу вона допомагає позбутися від забруднень на шкірі і в порах. Такий тип впливу надає омолоджуючий ефект і згладжує зморшки. Це безпечний метод, особливо для жінок старше 40 років. Вся процедура триває близько тижня, протягом якої лікування проводять кілька разів. Бажано повторити його через 3 місяці.

Таким чином, правильно підібрана і професійно проведена процедура дозволяє досить ефективно доглядати за шкірою і повертати їй здоровий вигляд. Ось чому вона сьогодні так затребувана серед багатьох представниць прекрасної статі, які прагнуть завжди виглядати молодо і красиво.

Завжди залишайтеся чарівні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed