Жінки завжди прагнуть виглядати красивими і стильними, і в комплекс заходів по догляду за тілом входить видалення волосся з різних частин тіла. Депіляцію на Воскресенці правильно робити в професійному салоні краси, записавшись до досвідченого майстра. Видалення волосся сьогодні проводять за допомогою проведення унікальної процедури шугаринга або цукрової епіляції. У Ма Шері Люкс, поряд з депіляцією воском, проводять також процедури шугаринга. Для процедури застосовується цукрова паста, а також інші професійні засоби для попередньої і остаточної обробки шкірних покривів. Косметологічні речовини, які використовуються для цих цілей, містять тільки природні компоненти:

  1. Ефірні масла.
  2. Амінокислоти.
  3. Вітаміни.

Вони гігієнічні і не становлять небезпеки. Вся використовувана продукція сертифікована відповідно до міжнародних стандартів. Шугарінг на Воскресенці проводять професіонали, одна з більш результативних і сприятливих методик усунення волосся з найінтимніших областей тіла. Шугарінг епіляційних пахви, ноги, обличчя, зона бікіні і так далі. При цьому техніка цукрової депіляції дає можливість видаляти навіть дрібні волосинки до 0,5 мм, а болю процедура не викликає.

Переваги депіляції

Шугарінг має якісь переваги перед звичайною депіляцією. Фахівці салону на Воскресенці відзначили наступні плюси:

  1. Гіпоалергенність. Всі вживані речовини мають 100% природний склад. Роздратування і алергічної реакції немає.
  2. Універсальність. Застосовувати процедуру цукрової депіляції можна на будь-яких ділянках, особливо чутливих областях.
  3. Дає можливість усувати навіть невеликі волосинки, від 0,5 мм. При цьому вони не ламаються, немає запалення.
  4. Омолоджуючий ефект для епітелію, тому як усуваються ороговілі клітини.
  5. Волоски не відростають до 4 тижнів, шкіра гладенька і красива.
  6. Відсутність болю (якщо порівняти шугарінг і депіляцію).
  7. Чистота. Косметолог легко прибирає склад для епіляції, без використання спецзасобів.
  8. Немає вростання і випалювання шкіри при процедурі.

У салоні краси Ма Шері Люкс на Воскресенці процедура видалення волосся, як і інші послуги, здійснюється з дотриманням усіх заходів безпеки для клієнта. Спеціаліст працює в медичних рукавичках, всі використані матеріали тільки одноразові і ніяк інакше.

Салон краси на Воскресенці – краса тіла

Проепілірованние зони, після роботи косметолога, збережуть гладкість 3-4 тижні. Час збільшиться, якщо використовувати косметичні засоби. Якщо цукрову епіляцію проводити систематично, волосся будуть відростати довше, стануть тонкими, непомітними. Тому, якщо хочеться бачити гарне тіло, треба регулярно записуватися до майстра на Воскресенці. Також фахівці радять після епільована, протягом 24 годин не відвідувати солярій або пляж.

Перебування під УФ-променями провокує запальний процес і роздратування. У день епільована на Воскресенці не бажано плавати в басейні або займатися спортом, застосовувати дезодоруючі або інші засоби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed