Чистий, доглянута шкіра – мрія кожної жінки, яка стежить за своєю зовнішністю. Це особливо актуально, коли мова йде про обличчя. Часто звичайні способи чистки, які можуть проводитися в домашніх умовах, не дають бажаного результату. У цьому випадку рекомендуємо звернути увагу на сучасні технології. Апаратна чистка обличчя в Києві проводиться багатьма салонами. Пропонуємо Вам ознайомитися з методами більш детально, щоб трохи зорієнтуватися в темі.

Вакуумна технологія

Практично безболісний, щадний метод. Тривалість сеансу – близько 15 хвилин. Дана технологія передбачає використання спеціального приладу, яка очищає шкіру від мертвих клітин епітелію шляхом створення вакууму. В процесі чищення обличчя зазвичай застосовується три типи насадок:

  • Клювовидного. Ця насадка потрібна для обробки ділянок шкіри, які містять розширені пори, щільно заповнені комедонами. За рахунок вакууму вміст пір досить легко витягується.
  • Плоска насадка зі скла. Призначена для роботи зі зморшками під очима. Вони обробляються поздовжньо і перехресно.
  • Дренажна трубка зі скла. Використовується в процесі чистки обличчя салонами Києва з метою лимфодренажного масажу.

Не варто забувати, що вакуумний метод підходить не всім. Серед протипоказань – суха шкіра, вугри та ін.

До числа очевидних переваг технології варто відзначити прекрасну очищення пір, безболісність, можливість поліпшити колір, надати шкірі свіжість. Однак в разі глибоких комедонів вона малоефективна за рахунок поверхневого впливу.

Чистка обличчя ультразвуком

У Києві сьогодні все частіше застосовують ультразвукову технологію, яка передбачає використання звукових коливань високої частоти. Це оптимальний варіант для нормальної і жирної шкіри. Щоб провести процедуру, не потрібно проводити попереднє розпарювання. Важлива особливість – практично повне виключення іншого механічного впливу. Процедура має тривалість близько 20 хвилин.

В ході чистки обличчя косметолог працює спеціальною лопаткою. Він проводить нею під кутом 45 градусів. Одночасно з цим на шкіру впливає ультразвукова хвиля, яка проникає в пори і підшкірну область. Вона виштовхує грязь, що накопичилася, видаляє шар відмерлих і ороговілих клітин, дає можливість інтенсивно рости новим клітинам. Процедура забезпечує стабільний результат.

Говорячи про переваги методу, потрібно відзначити відсутність необхідності активного механічного втручання в шари шкіри. Це означає, що після закінчення чистки обличчя буде виглядати чистим і свіжим. Процедура показана для будь-яких типів шкіри, практично не має протипоказань. Відмінний варіант для лікування вугрів!

Існують і недоліки. Якщо бути об’єктивними, то така чистка обличчя салонами Києва використовується в простих випадках. Якщо ж забруднення серйозні, варто звернути увагу на альтернативні технології.

Хімічний пілінг

Також поверхнева процедура, що дозволяє видалити шари епітелію шкіри за допомогою слабкого кислотного розчину. Для цього використовується, як правило, гліколева кислота. Вона наноситься за місяць до процедури. В процесі чищення шкіра обезжиривается, після чого наноситься інша кислота. Далі «маска» змивається холодною водою, а шкіра обробляється нейтралізатором. Фінальний штрих – нанесення зволожуючого крему.

У салонах Києва чистка обличчя за цією технологією проводиться курсом, що включає в себе до 10 сеансів по 3-5 хвилин. Переваги методу – доступна вартість і висока ефективність. Недоліки – неможливість засмагати протягом пари місяців після процедури, наявність деяких протипоказань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed