Всі жінки задаються питанням, чи можна змінити зовнішній вигляд волосяного покриву не пошкодивши його. Фахівці стверджують, що можна, якщо фарбування пасом і волосся проводиться за допомогою Olaplex. Ця методика стала сенсацією серед перукарів і стилістів всього світу.

Що таке Олаплекс для волосся

Звичайна фарбування завжди змінює структуру волосся не в кращу сторону. Фахівці довгий час розробляли засіб, який здатний щадне ставитися до фолликуле і самому волоску. Це засіб представлено в перукарнях і салонах краси на Оболоні і має назву Olaplex. Такий продукт дав можливості майстрам для нових творінь.

Фарбування волосся з Olaplex дає можливість шевелюрі відновлюватися на молекулярному рівні. Шевелюра стає блискучою і менше піддається негативному впливу компоненамі фарби.

Товар підійде тим, хто вирішив кардинально змінити зовнішність без негативних наслідків, тому що він не містить сульфатів і альдегідів. Наприклад, перефарбуватися з брюнетки в блондинку або навпаки. До того ж з переваг його використання можна виділити те, що він має накопичувальний ефект. З кожним застосуванням, покрив буде ставати більш блискучим і сильним.

Серія продуктів Olaplex складається з:

  • концентрованої захисту (застосовується спільно з окислювачами);
  • фіксатора кольору (застосовується після змивки фарби);
  • еліксиру для домашнього застосування.

Даний продукт рекомендований при проведенні салонних складних дій, а саме: колорировании, омбре, зміні кольору коренів, хімічну завивку.

Ціна на роботу залежить від довжини вашого волосся.

Фарбування таким продуктом рекомендовано всім, у кого січеться кінчики, змінено структуру локона і знизилася їх еластичність. Така реконструкція, яка може застосовуватися разом з фарбуванням, не має аналогів в світі.

Вся косметика сертифікована, не має аналогів і гіпоалергенна.

Такий догляд дасть можливість для великих експериментів над своєю зовнішністю.

Результати фарбування з Olaplex

Фарбування Olaplex примітно тим, що вплив відбувається під час і після застосування. Після його використання з волоссям відбуваються такі зміни:

  • вони стають пружними;
  • набуває здорового вигляду;
  • легко піддаються розчісування і укладання.

Головний момент у всій процедурі – це правильне дотримання технологічного процесу. Вірно дотримати процедуру і зробити все правильно допоможуть більш кваліфіковано майстра. Якщо ж ви зважилися на домашню процедуру, слід чітко дотримуватися інструкції.

Фарбування волосся з Olaplex – це унікальна послуга, якою можна скористатися в салонах краси за доступною ціною. Олаплекс береже і доглядає за вашими волоссям як сама природа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed