Красиве, доглянуте і здорове волосся є справжньою гордістю жінки, і ця аксіома не потребує доказів. Втім, з такою ж впевненістю можна стверджувати, що і чоловікам вони значно піднімають рейтинг! Але як бути, коли організм дає збій і густа шевелюра починає на очах рідшати, тьмяніти і втрачати свій розкішний вигляд? Якщо ви перебуваєте на межі відчаю, безрезультатно випробувавши на собі всі відомі рецепти народної медицини і комплекс салонних послуг по відновленню волосся, то прийшов час скористатися Олаплексом! Блискучий результат гарантовано приголомшить вас.

Олаплекс. Особливості та переваги

Формула Олаплекс була розроблена чиказькими фахівцями на основі бісульфіднимі зв’язків настільки філігранно, що в найкоротші терміни засіб завоювало немислиму, але цілком заслужену популярність у всьому світі. Воно не містить масла, силікон, клейковину та інші компоненти, які найчастіше можна побачити в складі аналогів. Олаплекс є цілий комплекс, до складу якого входять такі препарати: Bond Multiplier, Bond Perfector, Hair Perfector. Перший засіб бере на себе захисні функції, роблячи волосся сильними і здоровими, друге посилює і закріплює можливості першого, а третій позиціонується домашньої живильної маскою. Дана інновація забезпечує настільки фантастичний ефект завдяки своїм унікальним властивостям:

  • Значно покращує кровообіг шкіри голови;
  • Підвищує активність волосяних цибулин;
  • Формує рівномірний жировий шар;
  • Нейтралізує будь-які пошкодження механічної і хімічної природи;
  • Має щадну для дерми формулу і відмінно оздоровлює волосся від самих коренів до кінчиків;
  • виступає надійним захистом для шкірних і волосяних покривів голови в стресових ситуаціях: при впливі ультрафіолету в літню спеку або вітру і морозу в холодну пору року;

Олаплекс. Застосування

Засіб не містить в собі жодного компонента, який завдає будь-якої шкоди волоссю і шкірі. Більш того, воно здатне повністю нейтралізувати вплив на них будь-якого агресивного середовища, що робить його незамінною добавкою в реактиви при різних перукарень процедурах. Завдяки Олаплексу ваші локони не зіпсувати через високу температуру і хімічних реагентів. До того ж він забезпечує волоссю яскраві живі кольори, які зберігають досить тривалий час свою свіжість і блиск. Особливо активно застосовують Олаплекс в салонах з метою створення справжніх шедеврів з кольорових пасом або плавно переходять один в одного відтінків. У респектабельних закладах процедури з його застосуванням користуються надзвичайним успіхом. Найчастіше це живильні і зволожуючі маски, відновлювальна терапія, а також процедури інтенсивного кондиціонування.

Олаплекс. Результат впливу

Завдяки особливим властивостям Олаплекс в процесі фарбування волосся або хімічної завивки, їх структура не послаблюється, а, навпаки, зміцнюється. Тому його можна використовувати в якості гарантованого захисту при складному процесі переходу від дуже темного волосся до дуже світлим. Блондинкам для підтримки рівного відтінку і здоров’я локонів фахівці рекомендують застосовувати Неофлекс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed