Поява препарату Olaplex на ринку професійних продуктів для волосся зробило справжню сенсацію. Голлівудські знаменитості і відомі стилісти вже стали його шанувальниками і рекомендують цей засіб всім, хто хоче домогтися чудового результату фарбування, мелірування або хімічної завивки, і при цьому не тільки зберегти, а й відновити структуру раніше пошкодженого волосся.

Що являє собою Olaplex?

Цей абсолютно інноваційний засіб розробили американські вчені, лауреати Нобелівської премії – Ерік Преслі і Крейг Хоукер. В процесі роботи над Olaplex вони навіть не могли припустити, що винайдуть формулу, яка стане справжньою революцією в фарбуванні волосся, виводячи індустрію краси на абсолютно новий, інноваційний рівень. Адже тепер для отримання гарного кольору вам більше не потрібно приносити в «жертву» здоров’я волосся.

Olaplex – це активний компонент, який підсилює дисульфідні зв’язки, що відповідають за природну міцність, еластичність і силу волосся. Склад містить тільки один активний компонент – молекулу Bis-AminopropylDiglycol Dimaleate, яка відновлює волосся на структурному рівні. Формула продукту не включає шкідливі речовини і канцерогени, що застосовуються при виробництві косметики, що викликають алергію і небезпечні захворювання шкіри (силікони, парафіни, клейковину, парабени).

У яких випадках рекомендується використання Olaplex?

Olaplex може застосовуватися як додатковий інгредієнт до процедури фарбування, а також в якості самостійного лікувального засобу для ефективного відновлення волосся. Перелічимо основні можливості продукту:

  • при використанні в процесі фарбування покращує колір, дозволяє домогтися потрібного відтінку;
  • після фарбування або хімічної завивки волосся швидше відновлюються, набувають блиск, еластичність;
  • покращує структуру тонких, позбавлених обсягу, пошкоджених пасом, робить їх більш слухняними, м’якими;
  • ущільнює тонкі, пористі волосся, живить коріння, усуває статику;
  • здатний замінити тривалі дорогі салонні процедури і навіть мезотерапию;
  • усуває вплив негативних факторів навколишнього середовища (спеки, холоду, частого миття, укладок).

Яким чином можна застосовувати Olaplex?

Застосування препарату може здійснюватися кількома способами:

  • В якості захисного засобу під час фарбування. Для цього використовується концентрат захисту №1, який додається в фарбу. Препарат не заважає фарбування, але при цьому важливо дотримуватися дозування, так як надлишок кошти може уповільнити фарбування. Тому краще довірити процес змішування стиліста.
  • Як самостійний лікувальний засіб. На вологе волосся наноситься коктейль-фіксатор №2, який містить той же активний інгредієнт, але в меншій кількості.
  • Як засіб для догляду за волоссям. Для цієї мети підійде комплекс для домашнього догляду №3, який наноситься перед укладанням феном або плойкою.

Крім цих коштів бренд випускає цілу лінійку продуктів з активною речовиною. Стилісти все частіше пропонують клієнтам маски, системи кондиціонування, а також інші відновлювальні та лікувальні процедури. Спробуйте і переконайтеся – Olaplex не має аналогів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed