Індустрія краси – на підйомі. Багато салонів краси в Києві, які пропонують стати красивою тут і зараз. Швидко і недорого, так, як хочеться саме Вам. Але чи варто довіряти першому ліпшому з них? Питання риторичне. Як то кажуть – довіряй, але перевіряй. Тому перед тим як замовити послугу, проведіть невеликий тест, порівнявши реалії з дев’ятьма простими критеріями:

  1. Набір послуг

Кожен поважаючий себе салон краси надає цілий ряд обов’язкових сервісів. Це, зрозуміло, перукарські послуги, манікюр, косметологія (в тому числі, апаратна), солярій, масаж. Також до переліку обов’язкових входить візаж-сервіс. Якщо список послуг салону краси в Києві сильно обмежений, задумайтеся – чи варто йти в таке місце, адже зробивши зачіску, за макіяжем доведеться звертатися в інший салон. Незручно і довго!

  1. Кваліфікація персоналу

Зверніть увагу на рівень підготовки косметологів, перукарів, масажистів та інших фахівців. Перевірити її нескладно. Практично в будь-якому салоні краси Києва є можливість ознайомитися з дипломами, сертифікатами та іншими документами, що підтверджують кваліфікацію. Важливо, щоб персонал брав участь в різних семінарах і курсах, підвищував рівень своєї кваліфікації. Зрештою, від цього залежить ваша зовнішність.

  1. Устаткування і технології

Якщо в салоні краси пара крісел, дзеркало і столик з перукарнями інструментами, це не наш варіант! Навіть найкращий фахівець не може домогтися потрібного результату, не маючи під рукою необхідного інструменту і сучасної апаратури. Гарне місце – там, де є сучасне оснащення для апаратної косметології, стерилізатори, новітні технології в перукарському і манікюрному залах тощо. І в Києві таких місце більш ніж достатньо – повірте!

  1. Розташування

Звичайно ж ми розуміємо, чим престижніший район, тим вищий клас підприємств обслуговування, що працюють в ньому. Адже цінова політика салону визначається не просто бажанням заробити побільше. Дорожча і престижна ерія проживання вимагає більш сучасного, а значить і більш дорогого обладнання, більш серйозних дорогих курсів підвищення кваліфікації. Зараз щільне скупчення таких салонів можна спостерігати в новій частині Оболоні (Героїв Сталінграда та прилеглі вулиці), на Печерську і в нових сучасних мікрорайонах.

  1. Стан приміщення

В салон ви приходите за красою, значить і приміщення повинно бути оформлено зі смаком. Сумні шпалери, лінолеум та інші пережитки славного радянського минулого – не підходять! Дизайн салону краси відображає підхід до обслуговування. Якщо він сучасний, то і рівень цього місця в Києві потенційно високий.

  1. Ставлення до клієнтів

Ввічливість, тактовність, стриманість персоналу – ті риси, які дозволяють говорити про високі стандарти обслуговування. Зрештою – елементарна посмішка – це вже немало. А адже в деяких салонах краси Києва це, мабуть, вважається чимось непристойним. Обходьте такі місця стороною, адже краса – вона всередині!

  1. Косметичні засоби

Вся косметика, на якій працюють косметологи, майстри нігтьового сервісу, перукарі-модельєри і інші співробітники салону, повинні бути не просто якісна. Оптимально, якщо це суто професійні, для вузьких фахівців продукти відомих брендів, з обов’язковою наявністю сертифікатів якості від виробника чи фірми-дістребьютера.

Звичайно, наявність сертифіката, високі ціни або ввічливий адміністратор – це ще не гарантія відсутності проблем під час або після обслуговування. Але, якщо при виборі салону краси в Києві прислухатися до озвучених вище рекомендацій, шанс отримати проблеми зі здоров’ям або просто зіпсований настрій різко зменшується. Дерзайте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed